top of page
HSB_ONE4915.jpg

Vi drivs av utveckling och att se möjligheter i det omöjliga, i fastigheter, i medarbetare och nyckeltal.

Det finns en längtan av att alltid bli bättre, den är djupt rotad i oss och även mänskligheten. Utvecklas vi inte så avvecklas vi och samma gamla beteenden tenderar att resultera i samma gamla mönster.

Vi vill leverera över förväntningarna, vi vill se våra hyresgäster, vi vill finnas till hands och skapa en kultur som premierar nöjda kunder.

Vi vill skapa attraktiva lokaler och upplevelser.

OM OSS

Det krävs en viss typ av talang för att se möjligheter i de svåraste situationer, det gäller även i fastighetsbranschen, att se potential där andra vänder ryggen.

Att skapa liv i historia, modernisera och förädla, ja det har gått i arv i det här familjeägda bolaget.

Att tänka stort, att inspireras av internationella framgångskoncept och samtidigt agera lokalt, ja det är också en konst i sig.

Ren handlingskraft och överlevnad startade den här bolagsresan som idag driver anrika historiska fastigheter runt om stor Göteborg till att driva flamingoprydda nyetableringar i Miami.

Gammal bok

HISTORIA

Kompass som pekar norr

Vår passion och drivkraft leder oss, att utveckla upplevelserna för våra hyresgäster till att skapa destinationer med mer innehåll och värde.

Vi ser oss som stadsutvecklare på sikt, då nybyggen och bostadsutveckling ligger i pipen och ett naturligt steg för oss att investera vår tid, våra finansiella medel och kunskap i.

Tegelsten för tegelsten bygger vi oss uppåt, närproducerat och klimatsmarta värderingar ska attrahera, och samverkan aktörer emellan gör oss framgångsrika på fler plan.

VISION

Att skapa och anpassa för kundens behov.

Vi bygger modernt med naturliga material, för att de åldras vackert, kan repareras och åtgärdas. Vi återbrukar hellre än att slänga och köpa nytt.

Vi vill stå för något bra, ge bra upplevelser för kunden, ta hållbara beslut för miljön och leva upp till våra värderingar

Image by Jens Johnsson

VÅRT MÅL

bottom of page